Kunststof buigen voor een nieuw project

heku

 

Een klant van mij had een aantal specifieke eisen voor het project dat aan mij was toegewezen. Een van de dingen die ik moest regelen voor het project was dat ik op zoek moest gaan naar een bedrijf dat kunststof buigen goed zou kunnen doen.

De opdrachtpoly-ethyleen-382

Voor de opdracht moest er een lamp gemaakt worden dat gedeeltelijk bestond uit kunststof onderdelen. De vormen van die onderdelen moesten gebogen worden en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan naar een bedrijf.

Mijn zoektocht begon met de zoektermen “kunststof buigen”. Al snel had ik het bedrijf Heku in mijn scherm en daar heb ik ook contact mee opgenomen.

Het bedrijf had mij uitgenodigd op locatie om te bespreken wat er precies gedaan moest worden en met welke technieken dat het beste haalbaar zou zijn. Tijdens het gesprek is mij laten zien wat de mogelijkheden waren en aan de hand daarvan is het kunststof gebogen in de goede vormen.

De manier waarop het bedrijf te werk ging beviel mij wel en daarom zal ik in de toekomst vaker gebruik maken van het bedrijf voor het kunststof buigen.

Mijn klant was tevreden en dat was het allerbelangrijkste voor mij!