Mobiel internet Europa kan ook erg voordelig zijn

internet

internet

Wist jij dat al?

Laatst kwam ik erachter dat mobiel internet Europa ook voordelig kan zijn! Altijd was ik overtuigd dat mobiel internet in Europa zo goed als de duivel was! Je hoort vaak verhalen van mensen die na hun vakantie een rekening krijgen van honderden al dan niet duizenden euro’s. Om dat te vermijden heb ik nooit internet in Europa gehad. Op vakantie ging ik altijd naar cafe’s waar wifi was, als ik iets nodig had.

Nu kwam ik er dus achter dat internet niet duur hoeft te zijn in het buitenland. Met een speciale Europa simkaart kun jij een vast bedrag betalen voor internet en dus niet voor verrassingen komen te staan. Ideaal, toch?!

Natuurlijk heb ik dat gelijk uit geprobeerd. De eerste city trip die ik toen maakte was naar Berlijn. Dat was erg leuk en het internet kwam heel goed uit. Regelmatig waren wij de weg kwijt en wilden wij opzoeken wat nog leuke bezienswaardigheden zouden zijn. Ideaal, dat internet in het buitenland! Het is dus zeker wel een aanrader, want het vaste bedrag heb ik betaald en geen cent extra.

Dat is het nog eens waard, zeker als jij veel tijd in het buitenland doorbrengt!