Dartshopper is dé place to be voor dartliefhebbers

Dartshopper is een online dartwinkel, die zo’n beetje alles wat met de dartsport te maken heeft verkoopt. Je kunt bij dartshopper terecht voor darts, van hele goedkope tot hele dure. Er zitten er meer dan 650 in het assortiment. De hoeveelheid flights die er verkocht wordt is helemaal imposant: ruim 1.300. Het bedrijf levert producten van alle gerenommeerde merken uit de sport, zoals Winmau, Target, Unicorn, Bull’s en XQmax. Dat betreft dartborden, zowel gewone als elektronische, dartmatten, achterwanden voor dartborden, scoreborden, wallets, shafts, etc. Op de site van dartshopper is ook veel nuttige informatie over de producten te vinden.

Bekende spelers op dartshopper

In de dartsport is een aantal spelers, zoals Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Gary Anderson en Phil Taylor, uitgegroeid tot ware culthelden met heel veel fans. Die willen precies weten met welke darts hun helden gooien. Bij dartshopper kun je dat bekijken, en je kunt de producten die de topspelers gebruiken ook voor jezelf bestellen. Op de site staat een lijst met de namen van tientallen bekende dartspelers. Als je een speler aanklikt krijg je wat informatie over hem en kun je alle producten bekijken die hij gebruikt. Op deze manier helpen bekende darters de sport te promoten.

Dartshopper adviseert bij de aankoop van darts

Als je een beginnend dartspeler bent kan het best lastig zijn om een keuze te maken uit de ruim 650 darts (dartpijlen) die er te koop zijn. Dartshopper legt die darters in een blog uit waar ze op moeten letten bij het kiezen van darts. Wie darts koopt krijgt alleen de punten en de barrels, soms compleet met een etui. De shafts en de flights moet je er los bij kopen. Het wordt aanbevolen om altijd wat extra shafts en flights mee te nemen naar een wedstrijd, want die zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk beschadigd raken.