Financieel adviseur Almere helpt mij bij de boekhouding

logo

geldDe laatste tijd merkte ik dat de boekhouding steeds beter en intensiever bijgehouden moest worden. Het was een direct gevolg van de groei van opdrachten en projecten. Ondanks dat dit een heel goed teken was merkte ik dat ik de boekhouding zelf niet meer goed kon doen. Om er voor te zorgen dat de boekhouding helemaal goed geregeld wordt ben ik op zoek gegaan naar een financieel adviseur Almere.

Via het internet

Door goed te zoeken op het internet ben ik op verschillende fora terechtgekomen. Op deze fora werd besproken welke boekhouders de boekhoudingen doen en welke wel en niet goed waren. daardoor ben ik terecht gekomen bij een geweldige financieel adviseur Almere.

Toen ik contact had opgenomen met de financieel adviseur leek het mij een goed idee om een afspraak te maken waarbij ik de stukken allemaal mee kon nemen. Op deze manier kon er een inschatting gemaakt worden van het werk wat er gedaan moest worden.

Tijdens de afspraak heeft de adviseur mij verschillende dingen uitgelegd. Ook is mij uitgelegd hoe ik het beste de stukken kon aanleveren, zodat de boekhouding helemaal volledig zou zijn.

Tot op heden ben ik heel erg tevreden met de financieel adviseur!