Leuk naambord huis besteld

uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

rvs-bordEindelijk heb ik de verhuizing achter de rug. Het huis waar ik nu woon is gewoon veel ruimer en alles is veel logischer ingedeeld. De verhuizing zelf vond ik alleen heel erg naar, maar ik kan mij nu gelukkig bezig houdt met andere dingen.

Mooi naambord

Het naambord van mijn oude huis was helaas niet heel gebleven na de verhuizing. Omdat ik wel weer een nieuw naambord wilde hebben, ben ik op het internet op zoek gegaan. Via de bekende zoekmachines heb ik gezocht naar “naambord huis“.

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Unieknaambord.nl. Op deze website werden heel veel verschillende naamborden aangeboden. Toen ik op naambord huis klikte kon ik zelf de namen op het naambord wijzigen. Het leuke was dat ik niet alleen namen op het naambord kon zetten, maar dat ik ook uit leuke figuurtjes kon kiezen. Toen ik het naambord helemaal af had heb ik deze besteld. De totaalprijs van het naambord vond ik heel erg aangenaam.

Binnen een aantal werkdagen had ik het pakketje met het naambord ontvangen. Toen ik het pakketje uitpakte was ik verbaast over de hoge kwaliteit van het naambord. Dezelfde dag heb ik het naambord nog opgehangen en het ziet er heel mooi uit!