Het museum Lalique in de Hanzestad Doesburg

LOGO Museum Lalique

Ik wilde graag met een goede vriend een dagje uit. We zijn beide erg grote liefhebbers van kunst en het leek ons daarom ook een leuk idee om een museum dat kunst tentoonstelt bij ons in de buurt te bezoeken. 

Het Musée Lalique 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een een kunstmuseum bij ons in de buurt kregen we erg veel zoekresultaten. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwam we uiteindelijk terecht op de website van Musee Lalique. De website is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is zeer veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken dat het museum tentoonstelt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum arrangement

Een super leuke dag bij Musee Lalique

In het Musée Lalique werden we erg vriendelijk ontvangen. De kunstwerken die het kunstmuseum tentoonstelt zijn gemaakt door erg bekende kunstenaars en zagen er erg mooi uit. We hebben het allebei erg naar onze zin gehad en daarom zijn we ook zeer tevreden over Musee Lalique.