Jachthavens Haarlem

Haarlem is een prachtige stad gelegen in de provincie Noord Holland. Met de jachthavens in Haarlem is er een ideale plek om lekker met je boot aan te meren voor de nodige onderhoud of gewoon om even lekker bij te komen van een dagje of paar dagen varen.

Wat hebben ze te bieden

De jachthavens Haarlem bieden een aantal gezellige en goed uitgeruste havens zoals de Haarlemsche jachtwerf en de Haarlemsche Jachtclub. Hier worden een aantal services gekomen die goed van pas kunnen komen voor elke booteigenaar. Deze service omvat niet alleen de ligplaatsen in de open lucht, maar ook overdekte ligplaatsen. Verder kan er ook met de aanwezige professionele monteurs de nodige reparaties aan de aanwezige vaartuigen worden verricht. Dit kan variëren van motoronderhoud en timmerwerk tot het aanbrengen van antifouling en het verzorgen van zeilen. En natuurlijk wordt schoen en schilderwerk ook volop gedaan in de jachthavens Haarlem.

Voor meer informatie kan er makkelijk contact worden opgenomen via de telefoon of mail, maar er mag natuurlijk ook altijd even langskomen worden voor een gesprek om alle vragen te beantwoorden.