Wellness Warehouse / Gewoon wellness

logo

Over het bedrijf Wellness Warehouse / Gewoon wellness

Het bedrijf Wellness Warehouse / Gewoon wellness is een bedrijf dat allerlei producten voor de sauna verkoopt. Denk hierbij aan massageolie in verschillende geuren (lavendel & kokus) of opgietmiddelen (Eucalyptus). Massageolie verkopen we van het merk Huile de Vie. Meerdere geuren van massageolie zijn bijvoorbeeld: 1000 bloemen, Jasmijn, Lotus, Oriental, Roos en Sinaasappel. Ook verkopen we massageolie neutraal en massageolie voor het sporten. massageolie
Voor de kleine bedrijven wordt de massageolie van Huile de Vie ook in grootverpakkingen verkocht, denk hierbij aan 5 of 10 liter.
Er zijn twee varianten massageolie waar Huile de Vie mee werkt, de normale olie en de afspoelbare olie. De afspoelbare olie is gemakkelijk met water af te spoelen.

Eigen ervaring

Ik heb zelf een massagebedrijf en heb daarom natuurlijk verschillende massageolie nodig. Door het bedrijf Wellness Warehouse / Gewoon wellness kan ik dit gemakkelijker realiseren. De site is erg duidelijk en overzichtelijk! Ik heb dus een eigen onderneming en een KvK nummer. Daarom kom ik ook in aanmering voor korting.
Ik koop mijn producten hier in en de klanten zijn erg blij met het ruime aanbod van mijn massageolie.
Je kunt gemakkelijk en betrouwbaar betalen via Ideal en Paypal.
Ook op zoek naar een site die veel aanbod heeft in massageolie, dan adviseer ik dat je ook een kijkje gaat wagen op de site van Wellness Warehouse / Gewoon wellness.