Blij met mijn Peter kaiser damesschoen

Peter Kaiser damesschoenen

Ik ben heel erg blij met mijn Peter kaiser damesschoen.

Binnenkort heb ik een feest op een boot van mijn beste vriendin. Mijn beste vriendin is namelijk net getrouwd en jarig geweest. Hiervoor wilde zij nog een groot feest vieren met al haar vriendinnen. Zelf hebben zij een grote boot waar dit op gevierd kan worden. Mijn beste vriendin heeft een thema aan het feest gegeven namelijk gala. Iedereen moet erg netjes gekleed in jurken, hakken en alles erop en eraan. Ik had zelf al een leuk mooi jurkje gevonden maar nu alleen nog de hakken.

Telkens kon ik maar niks leuks vinden tot dat een vriendin mij een website aanraden. Ik kwam veel leuke hakken tegen. Zelf heb ik een lastige kleur jurk uitgekozen dus de kleur van de hakken is er belangrijk.Uiteindelijk kwam ik een paar tegen doe perfect bij mijn jurk paste. Ik bestelde de hakken en waren de volgende dag al in huis. Ze paste perfect en liepen heel erg fijn. Mijn outfit was helemaal compleet en net op tijd.

Ik kreeg veel complimenten over mijn outfit en vooral mijn hakken. Op het feest aangekomen was er nog een verkiezing wie er het mooiste uitzag. Uiteindelijk heb ik de verkiezing gewonnen!Peter Kaiser damesschoenen