Leren jas dames met bont gekocht

logo

 

versano-jasHet is weer ontzettend koud geweest buiten en daarom wilde mijn vriendin een leren jas dames gaan kopen. Een aantal weken geleden was ik met mijn vriendin in de stad. In een van haar favoriete winkels hadden wij een leren jas dames gezien met bont. Toen had mijn vriendin besloten om het niet te kopen, omdat zij ook een andere jas had gezien. De jas kreeg zij niet uit haar hoofd en daarom zijn wij weer naar de winkel gegaan.

Nog maar een maat

Samen met mijn vriendin ben ik weer de stad ingegaan. Toen wij het winkeltje bezochten zagen wij de jas nog een keer hangen. Heel toevallig was dit precies de maat die mijn vriendin nodig had. Het leek toeval en daarom heeft zij de jas nog eventjes aangehad. De jas zat net zo mooi als de eerste keer toen zij hem aanhad en daarom heeft zij de jas ook gekocht.

Mijn vriendin is heel erg blij met de jas. De jas is niet alleen lekker warm, maar het ziet er ook nog eens heel erg mooi uit. Volgens mijn vriendin was er ook een soortgelijk model voor heren en daarom gaan wij binnenkort weer naar de stad!