Zilveren oorbellen voor dames tips

Je kunt elke outfit helemaal afmaken met een paar glinsterende zilveren oorbellen. Weet jij het verschil tussen 925 en 825 zilver, of wat “silver plated” eigenlijk betekent? En waar je zilveren oorbellen goedkoop kunt aanschaffen? Oh ja, hoe maak je zilver eigenlijk schoon? Met deze tips kun je voortaan met vertrouwen zilveren oorbellen bestellen online.

Bij ikbensieraden.nl vind je de leukste sieraden van goud, zilver en andere opvallende materialen en combinaties. Bekijk direct de nieuwe collectie!

Zilveren oorbellen

1. Het verschil tussen 825 en 925 zilver

Je kunt geen zilveren oorbellen aanschaffen die van 100% zilver zijn gemaakt, daar is zilver te zacht voor. De hoogste kwaliteit zilver dat geschikt is voor sieraden heeft een zilvergehalte van 92,5% en 7,5% aan andere materialen, meestal koper. Dat maakt het materiaal meer geschikt voor sieraden. Bij 825 zilver is er minder zilver in de sieraden aanwezig, en de derde categorie is 800 zilver.

2. Silver Plated en Verzilverd uitgelegd

Het grote verschil tussen zilveren oorbellen kopen van 500 euro en van 50 euro is vaak het verschil tussen massief zilver en verzilverde sieraden. Massief zilver is erg duur, daarom verkoopt ikbensieraden.nl verzilverde sieraden, of in het Engels “Silver Plated”. Dit zijn sieraden met een kern van een goedkoper materiaal, dat vaak ook sterker is. Zo kun je echt zilveren oorbellen bestellen die van binnen van een ander materiaal gemaakt zijn.

Zilveren oorbellen

3. Hoe je zilver kunt schoonmaken

Het verkleuren van echt zilver is best vervelend, gelukkig is het vaak eenvoudig te verhelpen. Door de sieraden op aluminiumfolie te leggen met flink wat zout er overheen, en hier heet water overheen te gieten tot de sieraden helemaal bedekt zijn. Dan worden jouw zilveren oorbellen binnen mum van tijd helemaal schoon. Veeg ze daarna met een doekje goed af.

4. Waar je goedkoop zilveren oorbellen kunt kopen

Voor de mooiste zilveren oorbellen die ook goedkoop zijn kun je online terecht. Bijvoorbeeld bij ikbensieraden.nl, een trendy sieraden webshop met allerlei prachtige sieraden voor opvallend goedkope prijzen. Let er bij een webshop altijd op dat je veilig kunt betalen. Met AfterPay betaal je pas nadat je de sieraden thuis hebt ontvangen. Je mag de producten eerst rustig thuis bekijken voor je ze besluit te houden, zo koop je nooit een product waar je niet tevreden mee bent. Online kunnen winkels de kosten laag houden, waar jij als prijsbewuste en modebewuste klant van zult profiteren!