Beginnen aan mijn heftruckcertificaat

Mijn heftruckcertificaat is iets wat ik al een lange tijd wilde behalen. Het moment dat ik toen die tijd zonder werk kwam te zitten heb ik het roer omgegooid. Voorheen werkte ik wel in een magazijn van een groot concern. Echter heb ik nooit deze diploma op mijn naam erbij mogen schrijven. Doordat ik het wel graag wilde ben ik op het internet gaan zoeken naar een instituut die mij hiermee van dienst kan zijn. Laat dit nou net verkeersschool Wesseldijk wezen!

Zowel voor mijn autorijbewijs als voor de brommer ben ik bij deze rijschool geweest. Het leuke hiervan is dat ik toen die tijd les had van de eigenaar van dit bedrijf. Een prettige samenwerking in combinatie met aantrekkelijke prijzen heeft mij toen over de streep getrokken. Zal dit ook gebeuren met mijn heftruckcertificaat?

logo1

Onderzoek gestart!

Door deze website te bekijken werd het voor mij duidelijk. Deze rijschool biedt voor mij nog steeds mogelijkheden! Zodoende heb ik er ook voor gekozen om mijzelf in te schrijven. Nieuwe start, nieuwe kansen toch? Op naar een functie welke ik onwijs leuk vind om uit te mogen voeren.