Een scooterrijbewijs halen gemakkelijk

Ik ben afgelopen week 16 geworden en hoog tijd voor een groot feest! Mijn ouders hebben gevraagd of dat ik een scooterrijbewijs halen wil. Natuurlijk sla ik dat niet af!

Hun hebben we gezegd dat ik zelf op zoek moet naar een goede rijschool om deze rijbewijs te kunnen halen. Dit laat ik me natuurlijk niet nogmaals zeggen en ben op het internet gaan zoeken naar een geschikt bedrijf. Tijdens deze zoektocht terecht gekomen op de website van Verkeersschool Wesseldijk en naar mijn mening zijn hun een stuk voordeliger als dat ik elders gezien had. Ik heb dan ook mijn ouders verteld dat het bij hun een stuk voordeliger is als ik elders gezien heb. logo1

Mijn ouders vonden dit een geschikt idee en mocht eindelijk een afspraak maken om mijn rijbewijs te halen! Het behalen van een rijbewijs bij hun verloopt trouwens in twee dagen. De ene dag krijg je les in theorie en de andere dag ga je echt de weg op met een scooter. Dit leek me echt ideaal om het bij hun te halen en heb een afspraak gemaakt. Ik kan werkelijk niet meer wachten tot het zover is!