Tas Ted Baker

Met een tas van Ted Baker kom je altijd stijlvol en elegant voor de dag. Of dit nu op kantoor is, op school, op straat, op een date of op een feestje. Voor elke situatie is er een passende tas van Ted Baker te vinden. Een Ted Baker tas is er in alle vormen, formaten en kleuren die je maar kunt bedenken. Ook worden tassen van verschillende materialen gemaakt. Er is dus altijd wel iets voor jou bij, wat je stijl of voorkeur ook is. Er zijn tassen zonder poespas in één effen kleur, maar ook tassen met leuke details en prints. Wat je ook zoekt, je kunt het vinden in een tas van Ted Baker.

Hoe het begon

Ted Baker begon als shirt specialist in 1987 in Glasgow en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. Met ook voor detail, aandacht voor kwaliteit en een humoristische knipoog in het design, maakt Ted Baker tassen en andere producten die wereldwijd bekend zijn. Deze bekendheid is gerealiseerd via mond-tot-mondreclame, zonder grote campagnes te voeren. Ruim dertig jaar later vind je overal winkels en verkooppunten van Ted Baker, op bijna ieder continent.

De juiste tas vinden

Een tas Ted Baker vinden die bij je past kan als overweldigend voelen door het ruime aanbod. Maar je kunt uiteraard filteren op een bepaalde kleur die bijvoorbeeld bij je jas of favoriete schoenen past. Misschien heb je wel een voorkeur voor een bepaald soort materiaal. De tas Ted Baker kun je vinden in leer, polyester, canvas, polyvinyl of polyamide. Je kunt ook selecteren of je zoekt naar een shopper, handtas, schoudertas of een clutch.