Scooter leasen of kopen in Zeeland

Wordt het tijd voor een (nieuwe) scooter maar zit je even krap bij kas? Je kunt dan een scooter leasen in plaats van direct helemaal afrekenen, ook in Zeeland. In feite is dit een scooter op afbetaling kopen waarbij je de scooter kunt betalen in termijnen. Wat zijn de voordelen bij deze manier van een snorfiets of bromfiets betalen, en zitten er ook nadelen aan?

Online kun je de beste merken en de nieuwste modellen snorscooters en bromscooters vinden, je kiest voor welke manier van betalen het beste bij je past. Bekijk het direct in de webshop.

Nadelen van een scooter leasen

Laten we beginnen met de nadelen, of beter gezegd het nadeel, enkelvoud dus. Een scooter betalen in termijnen houdt in dat je ook rente moet betalen. Per saldo ben je dus duurder uit. Daarnaast komt niet iedereen in aanmerking voor een scooter op afbetaling aanschaffen, dat hangt af van jouw inkomen en de toetsing bij het BKR.

Voordelen van een scooter betalen in termijnen

Door de kosten te spreiden kun je beter plannen, zeker wanneer er andere aankopen op stapel staan kan een scooter op afbetaling kopen je wat meer speling geven. Je hoeft ook niet elk dubbeltje om te keren en een budget scooter te kopen, je kunt met een scooter leasen echt kiezen voor kwaliteit. Verder is het net als gewoon een brommer kopen in Zeeland. Je stelt precies jouw droom scooter samen, alleen de betaling verloopt via de leasemaatschappij. Jij blijft ook na afbetaling eigenaar van de brommer inclusief de restwaarde. Zo kun je toch goedkoop uit zijn!

Bekijk alle mogelijkheden online en bereken jouw premie. Een scooter leasen in Zeeland kan ook voor jou interessant zijn!