Blij met mijn chromaluxe aluminium

Omdat ik zeer tevreden ben over de chromaluxe aluminium afbeelding die ik aan de muur heb hangen, heb ik besloten om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Wanneer je eens kijkt op de website: Wikiprintshop.nl dan tref je hier een zeer ruime keuze aan van diverse designs om als decoratie aan de muur van je woning of bedrijf te hangen. Voor een ieder zijn smaak is er dus wel iets moois of bijzonders te vinden. 

chromaluxe aluminium

De complimenten blijven binnenstromen

In mijn chromaluxe aluminium staat mijn geboorte stad, Amsterdam afgebeeld. Omdat ik nu aan de andere kant van het land woon, dan snap je dat dit voor mij een groot verschil is. Nu heb ik mijn mooie foto midden in de woonkamer hangen en dit zorgt ervoor dat ik mij veel meer thuis voel. Mensen die bij mij op bezoek komen, geven mij (nu nog) telkens een compliment over de mooie foto. 

Eigenlijk laat ik dus meerdere complimenten achter. Neem daarom zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel. Om eerlijk te zijn is het resultaat in het echt een stuk mooier dan op de website te zien is.