Centraal gelegen appartement kopen Rotterdam

logo

Rotterdam vind ik zelf een geweldige stad. In de metropool ben ik terecht gekomen rond mijn studie tijd. Destijds ben ik hier op kamers komen wonen. De stad zelf vind ik echt geweldig en dat komt doordat er altijd wat te doen is. Mijn appartement is nu ook iets aan de kleine kant, omdat mijn vriendin bij mij is komen wonen. Hierdoor wil ik een groter appartement kopen Rotterdam.

Op zoek

 

overloopVia het internet ben ik op zoek gegaan naar appartement kopen Rotterdam en daardoor kwam ik al snel verschillende mooie appartementjes tegen. Er zaten helaas weinig appartementen tussen die voldeden aan mijn eisen.

Op een gegeven moment kwam ik een geweldig appartement tegen. Omdat ik nog nooit eerder een huis of appartement heb gekocht ben ik wel op zoek gegaan naar aankoopbegeleiding. Voor de aankoopbegeleiding ben ik terechtgekomen bij De Vastgoed Experts.

Door de adviseurs van De Vastgoed Experts ben ik heel erg goed begeleid. Voor de koop is mij heel veel advies gegeven over hoe ik bepaalde dingen kon aanpakken en wat ik vooral wel en niet moest doen. Hier was ik ontzettend blij mee.

Samen met mijn vriendin ben ik al helemaal geïnstalleerd in ons nieuwe appartementje!