Een mooie kast op maat laten maken

Een bijzonder mooie kast op maat laten maken heeft aan ons probleem een einde gemaakt. Al een tijd waren wij op zoek naar een opbergmeubel op onze slaapkamers. Hiervoor waren wij al naar meerdere winkels gegaan om te kijken of hier iets tussen stond en wat belangrijker was of deze wel in de slaapkamers zal passen. Het probleem is namelijk dat op alle kamers een schuin dak zit, hierdoor verlies je veel ruimte want een standaard meubel kan hier niet staan. Aangezien de kamers niet erg groot zijn, is elke ruimte belangrijk om te kunnen benutten.  kast op maat

Een geweldige oplossing

Nadat een medewerker van de Hubo bij  ons thuis was gekomen om de situatie te bekijken, kregen wij al meteen een leuke suggestie. Het antwoord was om een kast op maat te laten maken, eentje die precies onder het schuine gedeelte geschoven kon worden. Wel eentje op wieltjes anders is het niet te doen om elke dag zoiets te moeten verschuiven.

Tevens had de medewerker meteen onze badkamer bekeken wat daar het beste zal passen voor het opbergen van onze handdoeken en verzorgingsspullen. Ook daar is een mooi ontwerp voor gemaakt en gaat de Hubo hiermee aan de slag. Wij zijn zeer benieuwd naar het resultaat.