Leuke woningbouw ontworpen door Van Asten Doomen Architecten

Sinds ik mij bezig hou met woningbouw was ik op zoek gegaan naar een goede architect, hierbij kwam ik al snel uit bij Van Asten Doomen Architecten. Bij dit architecten bureau werken zes specialisten die stuk voor stuk heel veel kennis en ervaring hebben op het gebied van de bouwwereld. De reden dat ik zelf dit bureau heb ingeschakeld is dat ik een stuk grond heb gekocht waar ik een mooi huis op wil laten bouwen. En om een huis te ontwerpen leek mij het verstandig om hier een zeer vakbekwame architect voor in te schakelen. woningbouw

Leuke woning

Van Asten Doomen Architecten hebben al meerdere leuke projecten weten te realiseren, denk hierbij aan het ontwerpen van appartementen, rijtjeshuizen en nieuwbouw woningen. Omdat ik er zelf nog niet uit was wat voor een soort huis ik wilde laten bouwen heb ik eerst een gesprek met de architect gehad. Hier hebben zij mij goed geholpen en meerdere voorbeelden laten zien wat de mogelijkheden waren.

Hoewel je een huis niet even laat bouwen en er veel meer bij komt kijken dan ik ooit had kunnen bedenken was ik blij dat ik deze architect had ingeschakeld. Ik kan dan ook zeggen dat ik de eigenaar ben van een droomhuis.

 

Geef een reactie