Mooi resultaat een inloop douchewand

We worden allemaal een dagje ouder, ook ik merk dit aan de dagelijkse dingen in het leven. Waar ik voorheen geen enkele moeite mee had begint mij vaker op te breken. Een voorbeeld is wanneer ik de trap op moet lopen, normaal drie grote stappen en ik was boven, helaas doe ik er nu een stuk langer over om boven te komen. Dan nog maar gezwegen over een lekker bad nemen,…Het in bad stappen gaat nog wel, maar het eruit komen is een heel groot probleem aan het worden. Daarom heb ik besloten om mijn bad eruit te halen en hiervoor een inloop douchewand te plaatsen. inloop douchewand

Zeer goed kunnen slagen bij Sanitair Stunt

Via de online site van Sanitair Stunt heb ik een hele mooie douchewand gezien. Deze douchewand is gemaakt van Nano glas, dit geharde veiligheidsglas heeft een Nano behandeling ondergaan waardoor kalk geen kans meer krijgt om op de ramen te blijven zitten. Door deze behandeling is de douchewand zeer makkelijk schoon te houden.

Inmiddels heb ik mijn bestelde  inloop douchewand al binnen en deze ook al kunnen plaatsen. Tegenwoordig kan ik zonder problemen lekker onder de douche stappen en hoef ik hiervoor geen gevaarlijke capriolen meer uit te voeren.