Voordelige design tuinsets aangeschaft bij DutchRivièra

dutch-riviera-logo-header

dr-loungesetDesign tuinsets zijn over het algemeen niet voordelig. Een tijdje geleden ben ik bij een showroom van een bedrijf langs geweest die design tuinsets verkocht. Alle design tuinsets die hier verkocht werden waren heel erg scherp geprijsd en daarom heb ik alvast een mooie tuinset aangeschaft.

Voordelig

Een tijdje geleden was ik al op zoek gegaan naar een tuinset, maar deze waren heel erg duur. Het eerst plan was om een tuinset op maat te laten maken. Er was geen enkel bedrijf die voor een mooie prijs de tuinset kon maken. Het was daarom ook heel toevallig dat ik de tuinset die ik wilde hebben precies in de goede afmetingen tegenkwam.

Via het internet was ik namelijk terecht gekomen bij DutchRivièra en daar had ik al heel erg veel goede verhalen over gehoord. Op de website van dit bedrijf stonden ook afbeeldingen van de tuinsets en dat was voor mij reden genoeg om langs te gaan bij de showroom. Tijdens mijn bezoek heb ik ook de tuinset aangeschaft en deze werd een week later bij mij afgeleverd.

De tuinset staat heel erg mooi bij mij in de tuin en ik kan niet wachten op het mooie weer!