Factoring

Financien

Wat is factoring en hoe gaat het in zijn werking? In deze blog leg ik je alles uit wat daarbij komt kijken en welke voordelen het heeft voor jou als ondernemer. Lees hieronder gauw verder als je meer wilt weten over deze dienst.

Wat is factoring?

Met factoring voorziet Finqle de ondernemers van hun debiteurenfinanciering. De klanten kunnen gemakkelijk en snel hun verkoopfacturen via hun online platform indienen. Hierna kijkt Finqle al binnen één werkdag naar deze facturen en zorgt voor de verwerking en de betaling ervan. Ook dit gebeurt meestal al binnen één werkdag. Vanaf het eerste contactmoment kiest Finqle al voor de persoonlijke benadering. Dit doen zij met een persoonlijke accountmanager. Als klant krijg je namelijk je eigen contactpersoon waar jij 24/7 contact mee kunt opnemen en waar je terecht kunt met al je vragen wat betreft factoring.

Factoring

De accountmanager kan je bijvoorbeeld helpen bij het aanmeldingsproces en zorgt er dan ook voor dat je zo snel en gemakkelijk mogelijk alle facturen kunt indienen ter financiering. Hij of zij is altijd op de hoogte van wat er speelt en jouw persoonlijke dossier. Je kunt je contactpersoon bereiken per mail, telefoon of via hun online platform. Zo houden ze bij Finqle de lijntjes altijd kort en de communicatie eerlijk en helder. Daardoor weet je altijd waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Inkomen

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over factoring of een van hun andere diensten? Twijfel dan niet en bezoek eens de website van Finqle. Bekijk de mogelijkheden voor jou als ondernemer en ervaar de grote voordelen ervan. Spreek je liever telefonisch? Ook dit is geen probleem. Je kunt de medewerkers van Finqle bereiken tijdens kantooruren van 09:00 uur tot 17:00 uur op het volgende nummer: 085 3033 650.