Laat de schoonmaak door een ander doen

Ben je op zoek naar een reinigingsbedrijf in de omgeving van Eindhoven om je bedrijfspand schoon te laten maken of voor andere klussen qua onderhoud en poetswerk? Kijk dan eens op de site van J&S Bedrijfsdiensten wat zij voor je kunnen doen. 

Netjes werkt en oogt beter

Misschien heb je als ondernemer geen zin of wel helemaal geen tijd om je bedrijf schoon te houden. Daarvoor een ander inschakelen is dan lang geen gek idee want een schone werkplek werkt niet alleen beter, het doet ook netter aan voor de klant. Zeker als je regelmaat klanten over de vloer krijgt wil je wel dat je pand er goed uitziet zodat de eerste indruk meteen goed is. 

Lees de ervaringen van anderen

J&S Bedrijfsdiensten werkt uitsluitend met professioneel personeel dat zijn werk graag doet dus je kunt er zeker van zijn dat ze de klussen die ze aannemen goed uitvoeren. Ze maken schoon op bedrijven, instellingen en scholen en als je graag wilt weten wat de ervaringen van andere bedrijven zijn die je reeds voorgingen kun je deze op hun website lezen. 

Voor uiteenlopende klussen

Naast het schoonmaken kan J&S ook tal van andere (specialistische) klussen voor je opknappen. Hierbij kun je onder andere denken aan het verwijderen van graffiti, het wassen van ramen, kantinebeheer en zo is er nog veel meer te noemen. Voor alles wat ze voor je kunnen betekenen kijk je het beste eerst even op de website van het bedrijf of neem je contact met ze op.