geboortekaartjes jongens besteld

geboorte-kaartje-jongen

Voor de geboorte van mijn zoontje hebben we een heel leuk geboortekaartje besteld. Alles ging heel erg makkelijk en we zijn super blij met het resultaat. Ik ben samen met mijn vriendin opzoek gegaan naar een leuk kaartje. We wilden dit eerst bij een drukkerij in de buurt doen maar op het internet waren er veel leukere en goedkopere alternatieven te vinden.

Makkelijk via het internet

We zijn gewend om dit soort dingen bij een bedrijf te doen en in dit geval een drukkerij. Toen wij op de website terecht kwamen van Kisscards waren we helemaal verkocht aan de leuke kaarten die onder de catergorie geboortekaartjes jongens stonden.

gratisVia de website kon je van alles aanpassen en daar kon je dan ook weer een proefdruk van laten maken zodat je het kaartje ook echt ziet voordat je deze besteld. Normaal houden we helemaal niet via het bestellen via het internet maar deze keer leek het ons wel een goed plan.

Op de website hebben we dus een mooi design gemaakt en hebben we een gratis proefdruk besteld. De kaart kwam binnen met een uitleg over de ‘geboortekaartjes jongens’. Mijn vriendin en ik waren hartstikke tevreden met het resultaat en we zouden nu nog moeten wachten totdat we de kaartjes konden invullen!