Goede tip voor een online marketing bureau Eindhoven

websitepromotor-logo

Het ging de laatste tijd super goed met mijn bedrijf. Een van de dingen waar ik veel geld in had geïnvesteerd was de website. Een progammeur heeft mijn website heel erg mooi gemaakt en daar hoor ik veel goede verhalen over van klanten. De laatste tijd viel het mij op dat de website begon te dalen in de zoekresultaten.

Goede tip

Van een vriend had ik een goede tip gekregen voor mijn probleem. Hij vertelde mij dat ik op zoek moest gaan naar een “online marketing bureau Eindhoven“. Het klonk interessant en daarom ging ik op zoek naar zo’n marketing bureau.

websitepromotor-logoVia het internet heb ik een online marketing bureau in Eindhoven gevonden. Het bedrijf heet Websitepromotor  en zij stonden wel heel erg goed aangeschreven. Alle verhalen op het internet waren veelbelovend en daarom besloot ik om een afspraak te maken.

Een medewerker van Websitepromotor heeft mij tijdens de afspraak veel informatie gegeven over de werkwijze en het resultaat. Het leek mij wel wat en daarom besloot ik om het te proberen.

Binnen een aantal weken stond mijn website bovenaan in de zoekresultaten. Het leek mij een goed idee om die plek ook te behouden en daarom maak ik nog steeds van Websitepromotor!