Bouwkundig zwembad

Mijn eigen bouwkundig zwembad

Ik heb mijn eigen bouwkundig zwembad gecreëerd, samen met hulp van de gespecialiseerde medewerkers van NieuwAtlantis. Ze hebben mij geholpen met een eigen ontworpen zwembad, ook wel een bouwkundig zwembad genoemd. Ik had na het maken van mijn eigen creaties echt het idee dat dit het enige zwembad ter wereld is die er zo uit ziet. Echt alles was mogelijk, de gekste ideeën waren mogelijk.

bakker2Ik wilde graag een eigen zwembad, met mijn familienaam erop en het gevoel dat ik in een gat aan het zwemmen ben. Dus zonder randen, dat is allemaal mogelijk gemaakt. Door de creativiteit van de ontwerpers en de vakkundige skills van de bouwers, is mijn droom waarheid geworden. Nu ik mijn zwembad in mijn tuin heb, kijk ik er steeds met veel bewondering naar, dat je fantasie waarheid kan worden. NieuwAtlantis is echt zo’n topbedrijf, ze komen hun afspraken na, ze hielpen me met het proces en hebben alles naar mijn fantasie gedaan. Alles wat ik zei werd gelijk in de praktijk geprobeerd en gelijk kreeg ik opties die mogelijk waren.

Het zwembad is precies goed gemaakt en ben er zeer tevreden mee. Er werd ook rekening gehouden met mijn prijsklasse! Top werk NieuwAtlantis.