Makkelijk een rooster maken

tamigo

 

phoneswhitenEen rooster maken kan voor veel frustratie zorgen. Het is de bedoeling dat de balans tussen personeel en werk precies goed ligt, zodat er geen onderbezetting ontstaat. Bij mij op het werk gaat het regelmatig mis en het maken van een rooster gaat vaak mis. Niet iedereen is op de hoogte van de veranderingen en het rooster maken en bijstellen kost daarom heel erg veel tijd.

Het was weer voor de zoveelste keer misgegaan en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede oplossing die minder tijdrovend zou zijn. Via het internet was ik op zoek gegaan naar de oplossing en die heb ik gelukkig ook gevonden.

Oplossing

Op het internet had ik een progamma gevonden waarmee je makkelijk een rooster kon maken. Het progamma was van het bedrijf Tamigo en er zaten heel erg veel voordelen aan.

De roosters konden heel makkelijk digitaal worden gemaakt en aangepast. Het personeel kon op ieder moment van de dag de roosters inzien en eventuele wijzigingen indienen.

Mijn werkgever vond het ook een goed idee en daarom werken wij sinds kort met het nieuwe progamma. Alles gaat heel erg goed en wij staan nu bijna niet meer onderbezet!