Symbolen gevaarlijke stoffen

Ingewikkelde symbolen gevaarlijke stoffen

Voor de meeste mensen is het lastig om de symbolen gevaarlijke stoffen te herkennen. Denios is marktleider op het gebied van behandeling en opslag van de symbolen gevaarlijke stoffen. Ze weten letterlijk alles over gevaarlijke stoffen. Deze stoffen zijn niet altijd duidelijk. Denios kunt uw onderneming ieder symbool uitleggen. Zo vertellen ze hoe u de stoffen kunt opslaan, vervoeren en eventueel bewerken. Kortom: ze denken mee en bieden oplossingen om uw bedrijf een veilig werkplaats te geven.

Gevaren

Er bestaan genoeg gevaren als u of de werknemers niet bewust zijn van de gevaren van de werkplaats. Behalve dat het bedrijf een symbolencursus aanbied, bied het onder andere ook een training aan waarbij de werknemers bewust worden van alle gevaren. Ze hebben ook kwalitatieve veiligheidsbevordende producten die uw bedrijf een stuk veiliger maken, of in uiterste mate noodzakelijk zijn.

Webshop

U kunt gerust een kijkje nemen op de website voor een hoop informatie over de producten en diensten van Denios. Op de website vind u allerlei producten om gevaarlijke stoffen in op te slaan. Of het nu gaat om gas, vloeistof of andere gevaarlijke stoffen. Denios weet exact de juiste wijze van opslag. Voor vragen kunt altijd contact opnemen met hun klantenservice.