Tandartspraktijk Gouda gezocht

Mijn dochter is wat dat betreft een dame met een eigen wil. Al helemaal wanneer het hoog tijd is geworden om naar de tandarts te gaan. Dit slaat ze dan ook maar al te graag over….

Het feit dat ze trillend en wel de auto iedere keer instapt heeft mij doen beseffen dat het hoog tijd is geworden om een andere tandarts te zoeken. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een tandartspraktijk Gouda en omstreken via het internet. Hopelijk kan ik dan wel een praktijk vinden waar ze naartoe durft te gaan.

teamfoto

Dankzij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan. Deze ziet er wat dat betreft erg netjes en professioneel uit waardoor ik een kennismaking heb besproken met mijn dochter. Bij binnenkomst werden we dan ook netjes ontvangen en mochten we direct in de stoel plaats nemen. Mijn dochter wilde in het begin dan ook niet gaan zitten maar dankzij de rustgevende uitstraling van de tandarts heeft ze het wel gedaan. Ze is nu zelfs zover dat ik niet eens meer de behandelkamer in mag komen! Deze dame kan het nu gewoon zelf.