Opleiding Office Manager

Bij Fabius Opleidingen heb je veel verschillende opleidingen, die je kunt volgen. Zo ook de opleiding Office Manager. Als office manager ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en administratieve zaken binnen het bedrijf. Je bent vaak de schakel tussen de directie en de verschillende afdelingen en zorgt dat alles binnen het bedrijf goed loopt. De taken van de office manager verschillen per organisatie, maar vaak ben je bezig met het opstellen van facturen, aansturen van secretaresses, het uitwerken van rapporten en verslagen, het beheren van de agenda en het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie via mail en telefoon. Ook ben je het aanspreekpunt binnen het bedrijf, zowel intern als extern. Met de opleiding Office Manager van Fabius Opleidingen word je voorbereid op een veelzijdige functie. 

Klaarstomen voor een veelzijdige baan

Je krijgt bij Fabius Opleidingen klassikaal les en volgt voor de opleiding Office Manager 45 lessen van 3 uur die je 1 keer in de week in de ochtend of in de avond volgt. De opleiding bestaat uit twee onderdelen en je moet eerst de opleiding Administratief Medewerker succesvol afronden voor je aan de vervolgopleiding Office Manager kan deelnemen. Tijdens de vervolgopleiding verdiep je je in de Nederlandse taal op het gebied van zakelijke stijl, spelling en correspondentie. Daarnaast leer je over organisatie en planning en leer je leidinggeven. Met deze opleiding Office Manager leer je dus in afzienbare tijd heel veel verschillende aspecten, waardoor je uiteindelijk klaar bent voor de veelzijdige baan als office manager. 

Hoog slagingspercentage

De opleiding Office Manager, waaronder de opleiding Administratief Medewerker en de vervolgopleiding Office Manager vallen, kun je in ruim 50 locaties verspreid door heel Nederland volgen. Of je nu naar Groningen, Almelo, Maastricht of Amsterdam wil, het is allemaal mogelijk. Schrijf je in bij Fabius Opleidingen voor de opleiding Office Manager, betaal 2375 euro en wordt klaargestoomd voor alle facetten van de veelzijdige functie van office manager. Het slagingspercentage voor deze opleiding ligt boven de 90 procent. Dus als jij een goede motivatie hebt dan zorg jij onder begeleiding van professionele docenten ervoor dat je in 45 lessen slaagt voor de opleiding Office Manager bij Fabius Opleidingen.