In Aalsmeer restaurant gezocht

Eten

In Aalsmeer restaurant gezocht waar jij heerlijk kunt dineren? Samenzijn is een gezellige ambiance wat gecombineerd gaat met voortreffelijke eten? Dan ben je bij Veri Sapori aan het juiste adres!

Een gevarieerde menukaart waaruit je eenvoudig kunt kiezen vindt je bij Veri Sapori. Tevens is het hier mogelijk om te genieten van een heerlijke wijn arrangement. Wij komen hier geregeld nadat wij toevallig hier binnen zijn gestapt. Het moment dat wij in Aalsmeer aan het zoeken zijn geweest naar een restaurant voor een snelle hap kwamen wij bij Veri Sapori uit. Bij binnenkomst werden wij dan ook zeer hartelijk ontvangen en naar onze tafel geleid. Vrij snel, wat ik overigens erg goed vind, onze menukaart ontvangen en met verbazing gelezen. Een diversiteit van verschillende gerechten is hier te vinden op de kaart. Ook de kosten voor een gerecht beviel mij enorm goed.

Eten

Heerlijk gegeten

Vanaf het moment dat het eten voor ons werd neergezet kwam er een heerlijke geur tegemoet. Wij hebben dan ook onwijs goed gegeten, vonden het bijna jammer dat het al op was! Hierdoor besloten om hier vaker naartoe te gaan wanneer wij uit eten gaan.