Lekkere amandeltjes online kopen

Amandeltjes

Amandeltjes zijn in de winkel vaak best wel duur, omdat ze in kleine verpakkingen verkocht worden. Ik vind dit enorm jammer want ik maak er echt vaak dingen mee. Zelf vind ik ze lekker om in mijn havermout of bananenbrood te doen.

Makkelijk receptAmandeltjes

Het allerlekkerst is om de amandeltjes een beetje fijn te hakken en ze dan door vers gemaakt beslag van bananenbrood te gooien. Even omroeren en dan afbakken. Door het toevoegen op het laatste moment blijven ze heerlijk knapperig en geven ze een bite aan het brood. Het beste is om ze te hebben zonder schil. Nu is het lastig om dit zelf te doen, want het kost enorm veel tijd. De enige plek waar ze ze zonder schil verkopen voor een goede prijs is bij De Notenkraam.

Snel in huis

Het handige hier is ook dat je ze snel in huis hebt en dus meteen al jouw lekkere gerechten kunt gaan maken. Ze zijn natuurlijk ook heerlijk om gewoon zo op te eten. Ik zou iedereen die van noten houdt zeker aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Ze verkopen nog veel meer, namelijk ook mixen, gedroogde vruchten, lekkere chocolade of zoutjes voor bij het voetbal kijken.